Theo Smit' s fondsenwervingspagina

by Theo Smit for Tegenkracht, stichting kanker en sport

Raised
 566

About my fundraiser

PWN Egmond Halve/Kwart Marathon 2013,

Samen met het team van Tegenkracht loop ik in januari de kwart marathon van Egmond.
Wie had dat gedacht een paar maanden geleden!? Ik zou het erg op prijs stellen als je mijn goede doel steunt en een donatie overmaakt naar; Stichting Tegenkracht .
De afgelopen periode heb ik uit eigen ervaring kunnen zien en voelen wat kanker met je kan doen. Ik ben in contact gekomen met Tegenkracht en heb samen met hen een persoonlijk sportplan opgesteld. Ik ben ervan overtuigd dat dit sportplan, en de fantastische begeleiding die ik krijg bij de uitvoering ervan, zeer heeft bijgedragen aan mijn herstel en gemoedstoestand.
Ik vind dat Tegenkracht, stichting kanker en sport heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Tegenkracht, stichting kanker en sport en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Theo Smit

News (1)

  • Eind september, een paar weken na mijn laatste behandeling, ben ik onder begeleiding van Yvonne en Aad begonnen met de trainingen. Na een zeer moeizame start, waaruit bleek dat mijn conditie totaal verdwenen was, ging het snel bergop. Inmiddels loop ik de tien kilometer rond het uur.

    Theo Smit - 11/14/12

  • -

Donations ()

Make the first
Tegenkracht, stichting kanker en sport
Tegenkracht biedt kankerpatiënten de nodige sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie, chemo en bestraling in te gaan en deze behandeling te kunnen doorstaan. Het Sportplan op Maat is een intensief sportbegeleidingprogramma voor kankerpatiënten die willen (blijven) sporten of revalideren.