Jorrit Vulker' s fondsenwervingspagina

by Jorrit Vulker for Tegenkracht, stichting kanker en sport

Raised
 174

About my fundraiser

PWN Egmond Halve/Kwart Marathon 2013,

In mijn vroege jeugd kreeg ik zelf te maken met Leukemie. Als kind ervaar je niet direct wat daarvan de gevolgen kunnen zijn voor het toekomstige leven, daarentegen hadden mijn ouders, familie en naasten een groot gevoel van onmacht.

Om iets aan deze onmacht in de toekomst te kunnen doen is er simpelweg veel geld nodig. Dit geld wordt gebruikt voor diverse onderzoeken en activiteiten die bijdragen aan de strijd tegen kanker. Stichting Tegenkracht is hier een prachtig voorbeeld van.

Als 'sportjunk' weet ik hoe belangrijk bewegen voor de mens kan zijn. Ik ben er daarom ook van overtuigd dat door middel van een sportplan de patiënt in een betere fysieke en psychologische staat blijft tijdens zijn behandelingen. Dit bevordert zijn behandelingsproces aanzienlijk waardoor zijn revalidatieproces ook beter zal verlopen.

Kortom, een kleine bijdrage van u is daarom meer dan welkom!

Ik zet mij weer in!

Jorrit


News (1)

  • Beste mensen, Vandaag heb ik het initiatief genomen om bij een van mijn colleges aan de TU Delft geld in te zamelen. Nadat ik mijn verhaal gedaan heb reageerde mijn mede-studenten zeer enthousiast en er werd goed ingegaan op de 'pet' die rond ging in de zaal. Er is een bedrag opgehaald rond de 86 euro, dit is echt een geweldig resultaat voor actie! Dank voor al mijn mede studenten van de afdeling Real Estate voor hun bijdrage en steun!

    Jorrit Vulker - 11/30/12

  • -

Donations ()

Make the first
Tegenkracht, stichting kanker en sport
Tegenkracht biedt kankerpatiënten de nodige sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie, chemo en bestraling in te gaan en deze behandeling te kunnen doorstaan. Het Sportplan op Maat is een intensief sportbegeleidingprogramma voor kankerpatiënten die willen (blijven) sporten of revalideren.