AJ loopt voor Tegenkracht

by Anton-Jan Thijssen for Tegenkracht, stichting kanker en sport

Raised
 446
Target
 313

About my fundraiser

PWN Egmond Halve/Kwart Marathon 2013,

Ik weet het. Het was een dure decembermaand. En dan werd er ook nog flink beroep gedaan op je goede doelen-potje. Serious Request, Pink Ribbon, Spieren voor Spieren Challenge, Livestrong, Movember; soms word ik er ook wel eens moe van. Het lijkt steeds vaker meer om marketing dan om mensenlevens te gaan. Maar wat je er ook van vindt, het is nodig. Zo vreselijk verdomde hard nodig.

Ik besloot een paar maanden geleden om mid januari 'De Halve van Egmond' voor Tegenkracht te lopen. Tegenkracht helpt kankerpatiënten die tijdens hun ziekte of in de revalidatieperiode willen (blijven) sporten. Ik loop voor hen omdat ik mezelf gelukkig prees dat ik (na een jaar hard werken en discipline) gezonder dan ooit rondhuppel. Dat gun ik iedereen. En ik geloof in de kracht van sport. Op alle vlakken. Tegenkracht en mijn loop in Egmond gaan niet voorkomen dat die kutziekte mensenlevens blijft eisen. Maar stiltzitten op de bank en je hand op de knip houden al helemaal niet. Doe mee. Elk dubbeltje is welkom.

News (1)

  • Mocht je 't allemaal niets vinden - accountjes aanmaken, creditcardno. achterlaten, dat soort zaken - laat dan even weten aan ajthijssen@gmail.com, dan vinden we wel een andere manier om dat geld binnen te krijgen.

    Anton-Jan Thijssen - 12/20/12

  • -

Donations ()

Make the first
Tegenkracht, stichting kanker en sport
Tegenkracht biedt kankerpatiënten de nodige sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk mogelijk de behandeling van operatie, chemo en bestraling in te gaan en deze behandeling te kunnen doorstaan. Het Sportplan op Maat is een intensief sportbegeleidingprogramma voor kankerpatiënten die willen (blijven) sporten of revalideren.